ΕΚΛΟΓΕΣ Ε.Δ.Δ.Ε




Οι εκλογές, τελικά έφεραν πολλούς συναδέλφους κοντά. Είναι ιδιαίτερα χαρμόσυνο που μαθαίνουμε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από πολλούς συναδέλφους με κατεύθυνση την συμμετοχή και την ενδυνάμωση της ΕΔΔΕ αλλά και ενδιαφέρον τόσο για το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο όσο και για τα Περιφερειακά Διοικητικά Συμβούλια
Σε επικοινωνία που έχουμε με πολλούς συναδέλφους ενημερωθήκαμε όμως ότι προέκυψαν ορισμένα ερωτήματα τα οποία καλό θα ήταν να τα λύσει το διοικητικό συμβούλιο της ΕΔΔΕ.
1.  Οι συνάδελφοι που θέλουν να είναι υποψήφιοι αλλά δεν έχουν εγγραφεί ποτέ στην ΕΔΔΕ θα μπορούνε να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής, να στείλουν μετά την αίτηση υποψηφιότητας και να πληρώσουν την ημέρα των εκλογών ? όπως θα ισχύει και για τους ΜΗ υποψήφιους συναδέλφους που απλά θα προσέλθουν να ψηφίσουν και θα έχουν το δικαίωμα να ψηφίσουν πληρώνοντας την συνδρομή με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του πτυχίου ?
 
2.  Οι συνάδελφοι που θέλουν να είναι υποψήφιοι, έχουν εγγραφεί  στο παρελθόν αλλά δεν έχουν ανανεώσει την εγγραφή τους θα μπορούνε να στείλουν την αίτηση υποψηφιότητας τους και να πληρώσουν την ημέρα των εκλογών ? όπως θα ισχύσει και για τους ΜΗ υποψήφιους συναδέλφους που απλά θα προσέλθουν να ψηφίσουν ?
 
3.  Τα περιφερειακά διοικητικά συμβούλια από πόσα μέλη θα αποτελούνται ?
 
4.  Ποιες είναι οι περιφέρειες που θα συσταθούν και ποιες περιοχές ανήκουν στην κάθε περιφέρεια ?  
 
Αυτά είναι τα πρώτα ερωτηματικά που προέκυψαν προεκλογικά και θα θέλαμε πραγματικά να λύσουν τις απορίες τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου προκειμένου να υπάρξει μεγάλη συμμετοχή από τους συναδέλφους και να καταφέρουμε επιτέλους να γίνουμε ένα ΜΕΓΑΛΟ ΟΡΓΑΝΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΩΝ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.
Θα ήταν ιδιαίτερα σημαντικό να βγάλει μία ανακοίνωση η ΕΔΔΕ που να επιλύει τις απορίες των συναδέλφων.
 
 
 

Σχόλια